Charakteristika surovin v asijské gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika surovin v asijské gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Author: Pakhofferová, Tereza
Advisor: Ondrášová, Monika
Abstract: V této bakalářské práci jsem se zaměřila na charakteristiku surovin asijské gastronomie, vybraných výrobků a využití některých vybraných surovin a výrobků. V prvních čtyřech kapitolách se zabývám charakteristikou surovin, jejich botanickým popisem, pěstováním a příklady z odvětví využití. V páté kapitole jsou uvedeny příklady některých výrobků této gastronomie. V příloze jsou pak uvedeny konkrétní recepty jako příklady využití některých surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47188
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 59421


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
pakhofferová_2021_dp.pdf 3.657Mb PDF View/Open None
pakhofferová_2021_op.pdf 282.8Kb PDF View/Open None
pakhofferová_2021_vp.pdf 848.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account