Charakteristika surovin v asijské gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika surovin v asijské gastronomii

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ondrášová, Monika
dc.contributor.author Pakhofferová, Tereza
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:54Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:54Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47188
dc.description.abstract V této bakalářské práci jsem se zaměřila na charakteristiku surovin asijské gastronomie, vybraných výrobků a využití některých vybraných surovin a výrobků. V prvních čtyřech kapitolách se zabývám charakteristikou surovin, jejich botanickým popisem, pěstováním a příklady z odvětví využití. V páté kapitole jsou uvedeny příklady některých výrobků této gastronomie. V příloze jsou pak uvedeny konkrétní recepty jako příklady využití některých surovin.
dc.format 73 s. 90 992
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject suroviny asijské gastronomie cs
dc.subject asijská gastronomie cs
dc.subject koření cs
dc.subject tropické ovoce cs
dc.subject tropická zelenina cs
dc.subject řasy cs
dc.subject chilli cs
dc.subject luštěniny cs
dc.subject houby cs
dc.subject fermentované výrobky cs
dc.subject omáčky cs
dc.subject kimči cs
dc.subject Raw Asian cuisine en
dc.subject Asian cuisine en
dc.subject spices en
dc.subject tropical fruits en
dc.subject tropical vegetables en
dc.subject seaweed en
dc.subject chilli en
dc.subject beans en
dc.subject mushrooms en
dc.subject fermented products en
dc.subject sauces en
dc.subject kimch en
dc.title Charakteristika surovin v asijské gastronomii
dc.title.alternative Characteristic of raw materials in Asian gastronomy
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2021-06-11
dc.description.abstract-translated In this bachelor's thesis, I focused on the characteristics of raw materials of Asian gastronomy, selected products, and the use of some selected raw material products. In the first four chapters I deal with the characteristics of raw materials, their botanical description, cultivation and examples from the use industry. The fifth chapter gives examples of some products of this gastronomy. The appendix then lists specific recipes as examples of the use of some ingredients.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 59421
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-05-21


Files in this item

Files Size Format View Description
pakhofferová_2021_dp.pdf 3.657Mb PDF View/Open None
pakhofferová_2021_op.pdf 282.8Kb PDF View/Open None
pakhofferová_2021_vp.pdf 848.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account