Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Miltáková, Aneta
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:54Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:54Z
dc.date.issued 2020-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47191
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou a zdravým životním stylem. Zabývá se sestavením plánů stravy, ve kterých jsou aplikovány racionální zásady (kvality, kvantity, vyváženosti) a výživová doporučení. Plány stravy jsou sestaveny pro ženy 19-34 let, které vykonávají lehkou, střední, těžkou práci nebo usilují o redukci hmotnosti. Analyzuje a hodnotí sestavené jídelníčky z nutričního a energetického hlediska v rámci jednoho týdne.
dc.format 65
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hodnocení stravy cs
dc.subject plán stravy cs
dc.subject racionální výživa cs
dc.subject výživová doporučení cs
dc.subject stravování obyvatelstva cs
dc.subject redukce hmotnosti cs
dc.subject energie cs
dc.subject diet draw up en
dc.subject diet plan en
dc.subject rational nutrition en
dc.subject nutritional recommendations en
dc.subject population diet en
dc.subject weight reduction en
dc.subject energy en
dc.title Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny
dc.title.alternative Application of the principles of rational nutrition in the evaluation of the diet plan of a selected physiological group
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sumczynski, Daniela
dc.date.accepted 2021-06-11
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis focuses on issues related to nutrition and healthy life style. It deals with the draw up of diet plans in which rational principles (quality, quantity, balance) and nutritional recommendations are applied. Diet plans are drawn up for women 19-34 years old, who perform light, medium, hard work or strive to reduce. It analyzes and evaluates the drawn up diet plans for one week from a nutritional and energy point of view.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 59424
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-05-20


Files in this item

Files Size Format View Description
miltáková_2021_dp.pdf 14.94Mb PDF View/Open None
miltáková_2021_op.pdf 280.8Kb PDF View/Open None
miltáková_2021_vp.pdf 282.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account