Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
Author: Semotam, David
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: V diplomové práci jsou popsány jednotlivé druhy ovoce, ze kterých jsou saláty vyrobeny. Jsou zde obsaženy kapitoly o senzorické analýze a vnímání pomocí smyslů, základy konzervace sníženou teplotou. Další obsáhlá část se věnuje tomu, jaký má konzumace ovoce vliv na zdraví člověka, a s tím spojená témata o bioaktivních látkách, polyfenolech, antioxidantech, fytochemikáliích. V praktické části byly provedeny analýzy, které sledují vliv doby skladování a formu skladování na dané látky v ovoci obsažené.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47519
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 53114


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
semotam_2020_dp.pdf 2.625Mb PDF View/Open None
semotam_2020_op.pdf 599.0Kb PDF View/Open None
semotam_2020_vp.pdf 731.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account