Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu

Show full item record

No preview available
Title: Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Author: Švandová, Monika
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47525
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 53179


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
švandová_2020_dp.pdf 1.736Mb PDF View/Open None
švandová_2020_op.pdf 897.7Kb PDF View/Open None
švandová_2020_vp.pdf 842.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account