1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

Show full item record

No preview available
Title: 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
Author: Slováčková, Jana
Advisor: Illík, Rostislav
Abstract: Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4822
Availability: Bez omezení
Department: Ústav reklamní fotografie a grafiky
Discipline: Multimedia a design - Grafický design
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
slováčková_2007_bp.pdf 2.155Mb PDF View/Open
slováčková_2007_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
slováčková_2007_op.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account