Oblast využití sóji pro lidskou výživu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Oblast využití sóji pro lidskou výživu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Oblast využití sóji pro lidskou výživu
Autor: Klčovská, Pavlína
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sóji v lidské výživě. Mým cílem bylo zpra-covat literární rešerši o této rostlině. Je zde popsána historie objevování a zkoumání, popis samotné rostliny, její produkce a zpracování, dále složení sóji, zastoupení nenasycených mastných kyselin a vlákniny. V dalších kapitolách jsou nastíněny výhody používání sóji i sójových výrobků v našich kuchyních a také jejich blahodárné působení na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4841
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Práce není přístupná
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5392


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
klčovská_2007_bp.pdfZablokované 990.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet