Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav

DSpace Repository

Language: English čeština 

Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav

Show simple item record

dc.contributor.advisor Danko, Lukáš
dc.contributor.author Janíková, Simona
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:57:39Z
dc.date.available 2021-07-26T10:57:39Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48671
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá vytvořením gastronomického festivalu pro rozvoj cestovního ruchu v Břeclavi. Celý festival je zaměřen na gastronomicko-folklorní tradice, které město nabízí a kterými je charakteristické. Hlavním cílem bakalářské práce je představit nový a lepší způsob rozvoje cestovního ruchu prostřednictvím letního festivalu, na kterém se budou prezentovat gastronomické podniky a kulturní spolky daného města. Teoretická část se zaměřuje na základy cestovního ruchu, gastronomie, oblasti marketingu a financování cestovního ruchu. Praktická část je zaměřena na představení města, zhodnocení jeho postavení v cestovním ruchu a představení folkloru a místních tradic, které se ve městě dodržují. V praktické části je vypracována SWOT analýza. Dále je v práci detailně popsán celý program festivalu, jeho technické náležitosti, forma financování a jeho propagace.
dc.format 56 s. (97 248 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject festival cs
dc.subject folklor a tradice cs
dc.subject rozvoj města cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject tourism en
dc.subject festival en
dc.subject folklore and tradition en
dc.subject city development en
dc.title Návrh opatření pro rozvoj gastronomického cestovního ruchu ve městě Břeclav
dc.title.alternative Proposal of Measures for Gastronomic Tourism Development in Břeclav
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Macháček, Jiří
dc.date.accepted 2020-07-13
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with creation of a gastronomic festival for tourism development in Břeclav. The entire festival focuses on the gastronomic and folklore traditions that the city offers and that characterize it. The main aim of this thesis is to introduce a new and better way of tourism development through the summer festival where gastronomic establishments and cultural associations will be presented. The theoretical part is focused on the basics of tourism, gastronomy, marketing and tourism financing. The practical part is focused on introducing the town, evaluating its position in tourism, introducing folklore and traditions in Břeclav. In this part of the thesis a SWOT analysis is carried out for better orientation and selection of the right procedures for the organization of the festival. Finally, the thesis provides detailed description of the entire program of the festival, its technical requirements, the form of financing and its promotion.
dc.description.department Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva
dc.thesis.degree-discipline Veřejná správa a regionální rozvoj cs
dc.thesis.degree-discipline Public economics and administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Hospodářská politika a správa cs
dc.thesis.degree-program Economic Policy and Administration en
dc.identifier.stag 55394
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-06-24


Files in this item

Files Size Format View Description
janíková_2020_dp.pdf 1.452Mb PDF View/Open None
janíková_2020_op.docx 31.09Kb Unknown View/Open None
janíková_2020_vp.docx 29.22Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account