Aplikace termických metod v potravinářské technologii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace termických metod v potravinářské technologii

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace termických metod v potravinářské technologii
Author: Spáčilová, Veronika
Advisor: Lapčíková, Barbora
Abstract: Cílem bakalářské práce je zaměřit se na jednotlivé metody termické analýzy. Zkoumáním termo-fyzikálních vlastností potravin je možné přiblížit vliv teploty na tuky, bílkoviny a sacharidy, které tvoří hlavní složku potravin. Kvalitativně a kvantitativně jsou popsány tepelné přechody, které je možné využít u zpracování potravin. Jako je pečení, odpařování, sušení, aj.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49123
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 56233


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
spáčilová_2020_dp.pdf 3.172Mb PDF View/Open None
spáčilová_2020_op.pdf 641.9Kb PDF View/Open None
spáčilová_2020_vp.pdf 833.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account