Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami

Show full item record

No preview available
Title: Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
Author: Šuláková, Jarmila
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Bakalářská práce se věnuje mikrobiologickým rizikům, popisuje nejčastěji se vyskytující patogenní mikroorganismy v potravinách a je zaměřena na výskyt nových nebo nově se objevujících patogenních mikroorganismů přenosných potravinami a vodou. Podrobně charakterizuje patogenní bakterie, mikromycety, viry, priony a parazitické prvoky. Práce se věnuje také metodám jejich detekce a možnostem prevence.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49144
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56285


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
šuláková_2020_dp.pdf 3.286Mb PDF View/Open None
šuláková_2020_op.pdf 825.7Kb PDF View/Open None
šuláková_2020_vp.pdf 825.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account