Využití metody Sous vide pro přípravu masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Show full item record

No preview available
Title: Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Author: Tamaši, Dominika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49180
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56344


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
tamaši_2020_dp.pdf 2.928Mb PDF View/Open None
tamaši_2020_op.pdf 266.1Kb PDF View/Open None
tamaši_2020_vp.pdf 880.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account