Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
Author: Hanáková, Irena
Advisor: Hajná, Libuše
Abstract: Tato práce se zabývá netradičními potravinami a jejich uplatnění v gastronomii. Je zaměřena hlavně na ovoce, zeleninu a obiloviny, které se ve velké míře začali objevovat a používat teprve v posledních letech. Věnuje se především jejich přínosu ve výživě člověka, jejich vlastnostmi a technologickým zpracováním. Dále se tento text zabývá novými trendy v gastronomii a vlivy, které na ni působí. A také způsoby, jak se k těmto novým trendům Česká republika staví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4987
Date: 2008-08-05
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 5230


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hanáková_2008_bp.pdf 750.6Kb PDF View/Open
hanáková_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word View/Open
hanáková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account