Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hajná, Libuše
dc.contributor.author Hanáková, Irena
dc.date.accessioned 2010-07-16T08:25:33Z
dc.date.available 2010-07-16T08:25:33Z
dc.date.issued 2008-08-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4987
dc.description.abstract Tato práce se zabývá netradičními potravinami a jejich uplatnění v gastronomii. Je zaměřena hlavně na ovoce, zeleninu a obiloviny, které se ve velké míře začali objevovat a používat teprve v posledních letech. Věnuje se především jejich přínosu ve výživě člověka, jejich vlastnostmi a technologickým zpracováním. Dále se tento text zabývá novými trendy v gastronomii a vlivy, které na ni působí. A také způsoby, jak se k těmto novým trendům Česká republika staví. cs
dc.format 44 cs
dc.format.extent 768686 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject ovoce cs
dc.subject zelenina cs
dc.subject obiloviny cs
dc.subject výživa cs
dc.subject technologické zpracování cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject fruit en
dc.subject vegetables en
dc.subject cereals en
dc.subject nutrition en
dc.subject technological processing en
dc.title Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie cs
dc.title.alternative Applying new non-conventional methods in the gastronomical sector en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Matějíčková, Radmila
dc.date.accepted 2008-09-02
dc.description.abstract-translated My dissertation deals with unconventional foods and their use in gastronomy. It is focused on fruit, vegetables and cereals that have been recently coming up and used in a large extent. The main idea introduces their contribution to the nutrition of human beings, their properties and technological processing. Furthermore, the text includes new trends in gastronomy and impacts on it, as well as the attitudes of the Czech Republic towards these new tendencies. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5230
dc.date.assigned 2007-12-10
utb.result.grade C
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
hanáková_2008_bp.pdf 750.6Kb PDF View/Open
hanáková_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word View/Open
hanáková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account