Míchané nápoje

DSpace Repository

Language: English čeština 

Míchané nápoje

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Krpec, Petr
dc.date.accessioned 2010-07-16T09:21:12Z
dc.date.available 2010-07-16T09:21:12Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5078
dc.description.abstract Cílem mé práce je přiblížit široké i odborné veřejnosti základní suroviny, které se k míchání nápojů používají, náčiní, se kterým barmani pracují a samozřejmě také samotné míšené ná-poje, jejich druhy a příležitosti, při kterých se podávají. Praktickou částí práce pak bude uvést základní pravidla při hodnocení soutěží a návrh no-vých druhů míchaných nápojů. cs
dc.format 57 s., 11 s. příloh cs
dc.format.extent 2846246 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject míšené nápoje cs
dc.subject bar cs
dc.subject barman cs
dc.subject suroviny cs
dc.subject náčiní cs
dc.subject shaked drinks en
dc.subject night club en
dc.subject bartender en
dc.subject ingredients en
dc.subject utensils en
dc.title Míchané nápoje cs
dc.title.alternative Mixed drinks en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Severová, Marta
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to describe to the general and professional public basic ingredients which are used for shaking of drinks, utensils which bartenders work with and also shaked drinks, their kinds and opportunities when they are served The task of the practical part is t mention basic rules at the evaluation of competitions and the suggestion of new kinds of shaked drinks. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7999
dc.date.assigned 2007-11-15
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
krpec_2008_bp.pdf 2.714Mb PDF View/Open
krpec_2008_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
krpec_2008_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account