Atypické pivní a sladové nápoje
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Atypické pivní a sladové nápoje |
| Autor: |
Rüll, Tomáš
|
| Vedoucí: |
Salek, Richardos Nikolaos
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá potenciálem Tibi, při výrobě nápojů na bázi piva, jako alternativou za pivovarské kvasinky na čtyřech prototypech vyrobených odlišnou technologií mutování. Konkrétně se jednalo o fermentované sladové nápoje, které byly vyrobeny technologií infuzní a dekokční a atypické pivní nápoje vyrobené na základě infuzní a dekokční technologie výroby rmutu. Prototypy těchto nápojů byly podrobeny fyzikálně-chemické analýze, reologické analýze, posouzení koncentrace biogenních aminů a také senzorické analýze. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/51368
|
|
Datum:
|
2021-12-31 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet