Chování blendů na bázi poly-epsilon-kaprolaktonu, polyvinylalkoholu a škrobu za abiotických podmínek ve vodním prostředí.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Chování blendů na bázi poly-epsilon-kaprolaktonu, polyvinylalkoholu a škrobu za abiotických podmínek ve vodním prostředí.

Show full item record

No preview available
Title: Chování blendů na bázi poly-epsilon-kaprolaktonu, polyvinylalkoholu a škrobu za abiotických podmínek ve vodním prostředí.
Author: Všetečková, Libuše
Advisor: Kupec, Jan
Abstract: Diplomové práce se zabývá sledováním chování blendů na bázi PVA, poly - epsilon - kaprolaktonu a škrobu ve vodním prostředí za abiotických podmínek. V textu jsou uvedena dosud známá fakta týkající se abiotické stability či nestability jednotlivých složek. Tyto skutečnosti byly podrobeny srovnání s chováním připravených blendů těchto složek ve vodním prostředí bez vlivu jakékoli biomasy. Vzhledem k tomu, že blendy připravované na bázi výše zmíněných látek, a stejně tak jejich jednotlivé komponenty primárně vykazují v abiotickém vodním prostředí jistý stupeň nestability, byly sledovány pomocí laboratorních testů a analýz např. úbytky celkové hmotnosti, botnání daných látek či jiné formy změn (povrchové změny).
URI: http://hdl.handle.net/10563/5254
Date: 2008-05-15
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav inženýrství ochrany živ. prostředí
Discipline: Inženýrství ochrany životního prostředí
Grade for thesis and defense: D 8586


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
všetečková_2008_dp.pdfBlocked 2.737Mb PDF
všetečková_2008_vp.doc 33Kb Microsoft Word View/Open
všetečková_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account