Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS

Show full item record

No preview available
Title: Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS
Author: Čížková, Miluše
Advisor: Vícha, Robert
Abstract: Cílem diplomové práce bylo vyhledat a experimentálně ověřit metody pro kvalitativní i kvantitativní analýzu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC-MS. V teoretické části práce je popsána charakteristika, rozdělení, principy výroby a složení sýrů spolu s metodami stanovení mastných kyselin. V praktické části práce je uvedena nejvhodnější metoda pro stanovení těchto mastných kyselin a výsledky jednotlivých postupů této metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5290
Date: 2008-05-20
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
čížková_2008_dp.pdfBlocked 1.028Mb PDF
čížková_2008_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
čížková_2008_op.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account