Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC - MS
Autor: Čížková, Miluše
Vedoucí: Vícha, Robert
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo vyhledat a experimentálně ověřit metody pro kvalitativní i kvantitativní analýzu mastných kyselin v přírodních sýrech metodou GC-MS. V teoretické části práce je popsána charakteristika, rozdělení, principy výroby a složení sýrů spolu s metodami stanovení mastných kyselin. V praktické části práce je uvedena nejvhodnější metoda pro stanovení těchto mastných kyselin a výsledky jednotlivých postupů této metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5290
Datum: 2008-05-20
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 8040


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
čížková_2008_dp.pdfZablokované 1.028Mb PDF
čížková_2008_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
čížková_2008_op.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet