Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Růžičková, Jana
dc.contributor.author Vozáková, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-16T11:04:57Z
dc.date.available 2010-07-16T11:04:57Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5305
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je uplatnění a obliba sušených mléčných výrobků v kojenecké výživě. Teoretická část pojednává o legislativních požadavcích sušených kojeneckých výrobků, o technologii výroby sušeného mléka a výživě kojence do jednoho roku. Praktická část podává přehled sortimentu sušených kojeneckých výživ na trhu České republiky a vypracování dotazníkového šetření zaměřeného na používání a oblibu sušeného mléka ve výživě kojenců. cs
dc.format 61 s., 7 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 7313035 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject sušené mléko cs
dc.subject kojenci cs
dc.subject výživa cs
dc.subject powdered milk en
dc.subject suckling en
dc.subject nutrition en
dc.title Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa cs
dc.title.alternative Dried dairy products and soft food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lužová, Táňa
dc.date.accepted 2008-06-13
dc.description.abstract-translated The aim of the bachelor's thesis is the use and popularity of powdered milk products concerning the suckling nutrition. The theoretical part deals with the legislative demands of the soft food, technology of powdered milk production and the suckling nutrition till the age of one year. The practical part provides an overview of powdered suckling nutrition assortment concerning the Czech Republic market and the formulation of the questionnaire survey aimed at the use and popularity of the powdered milk in the suckling nutrition. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8030
dc.date.assigned 2007-11-16
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
vozáková_2008_bp.pdfBlocked 6.974Mb PDF View/Open
vozáková_2008_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
vozáková_2008_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account