Ochrana osobních údajů ve veřejné správě

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Ochrana osobních údajů ve veřejné správě

Show full item record

No preview available
Title: Ochrana osobních údajů ve veřejné správě
Author: Pospíšil, David
Advisor: Matula, Miloš
Abstract: Tato bakalářská práce by Vám měla přiblížit, zajištění ochrany osobních údajů při výkonu veřejné správy. Teoretická část popisuje obecnou úpravu jednoho ze základních práv jedince, a to právo na soukromí, jehož součástí je i právo na ochranu před neoprávněným nakládáním s jeho osobními údaji a popisuje, jak je v našem právním řádu upraveno nakládání s osobními údaji se zaměřením na jejich ochranu při výkonu veřejné správy. V praktické části autor rozebírá rozhodování Ústavního soudu ČR ve věcech ochrany osobních údajů a hodnotí právní úpravu v oblasti ochrany osobních údajů, přičemž hodnotí ochranu osobních údajů z pohledu zákona o ochraně osobních údajů a z pohledu činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5370
Date: 2008-08-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav veřejné správy a regionálního rozvoje
Discipline: Veřejná správa a regionální rozvoj
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pospíšil_2008_bp.pdf 423.9Kb PDF View/Open
pospíšil_2008_vp.pdf 90.04Kb PDF View/Open
pospíšil_2008_op.doc 54Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account