Ochrana osobních údajů ve veřejné správě

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Ochrana osobních údajů ve veřejné správě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ochrana osobních údajů ve veřejné správě
Autor: Pospíšil, David
Vedoucí: Matula, Miloš
Abstrakt: Tato bakalářská práce by Vám měla přiblížit, zajištění ochrany osobních údajů při výkonu veřejné správy. Teoretická část popisuje obecnou úpravu jednoho ze základních práv jedince, a to právo na soukromí, jehož součástí je i právo na ochranu před neoprávněným nakládáním s jeho osobními údaji a popisuje, jak je v našem právním řádu upraveno nakládání s osobními údaji se zaměřením na jejich ochranu při výkonu veřejné správy. V praktické části autor rozebírá rozhodování Ústavního soudu ČR ve věcech ochrany osobních údajů a hodnotí právní úpravu v oblasti ochrany osobních údajů, přičemž hodnotí ochranu osobních údajů z pohledu zákona o ochraně osobních údajů a z pohledu činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5370
Datum: 2008-08-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav veřejné správy a regionálního rozvoje
Studijní obor: Veřejná správa a regionální rozvoj
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: E 3694


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pospíšil_2008_bp.pdf 423.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
pospíšil_2008_vp.pdf 90.04Kb PDF Zobrazit/otevřít
pospíšil_2008_op.doc 54Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet