Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy
Autor: Gondová, Blanka
Vedoucí: Sičak, Pavol
Abstrakt: Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly jsou tyto poznatky konfrontovány s prací managementu firmy TRUMF International s.r.o., která se zabývá výrobou koření a aromatických výtažků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5675
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5271


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gondová_2008_bp.pdfZablokované 1.175Mb PDF
gondová_2008_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gondová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet