Krajové odrůdy ovoce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Krajové odrůdy ovoce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Růžičková, Jana
dc.contributor.author Sušil, Martin
dc.date.accessioned 2010-07-16T14:39:58Z
dc.date.available 2010-07-16T14:39:58Z
dc.date.issued 2008-05-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5770
dc.description.abstract Tato práce se zabývá krajovými odrůdami ovoce. V teoretické části je popsáno jádrové ovoce. Důraz je kladen na pěstování a chemické složení jablek. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, vitamín C, obsah organických kyselin, fosfor a pektinové látky u krajových odrůd ovoce. Výsledky byly porovnány s tržními odrůdami ovoce. cs
dc.format 82 s. , 31 s. příloh cs
dc.format.extent 9345246 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Klíčová slova: krajová odrůda ovoce cs
dc.subject sušina cs
dc.subject pektinové látky cs
dc.subject Wallachian variety of fruit en
dc.subject the solid en
dc.subject pectins en
dc.title Krajové odrůdy ovoce cs
dc.title.alternative Wallachian varieties of fruits en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2008-06-05
dc.description.abstract-translated This work deal with the Wallachian varieties of fruit. It is described a pomaceous fruit in the theoretical part. It is accentuated cultivating and the chemical structure of apples. It was an aim of practicle part to determine the solid, the refractometric solid, vitamin C, the content of organic acids, phosphorus and pectins in the Wallachian varieties of fruit. Results were compared with the market varieties of fruit. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8071
dc.date.assigned 2007-11-06
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
sušil_2008_dp.pdfBlocked 8.912Mb PDF View/Open
sušil_2008_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
sušil_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account