Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování

Show full item record

No preview available
Title: Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování
Author: Schmidtová, Kateřina
Advisor: Tuček, David
Abstract: Diplomová práce se zabývá novým procesem distribuce obědové stravy v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně, a. s. Teoretická část diplomové práce definuje analýzu rizika a základní pojmy rizika. Popisuje propojení standardů ISO s riziky a jejich význam v řízení rizik. Představuje celkový přehled o systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) jaké jsou povinnosti spojené se zavedením tohoto systému a se související legislativou. V teoretické části je také popisováno spojení bezpečnosti potravin s analýzou rizik. Praktická část diplomové práce se zabývá představením a charakteristikou sledovaného podniku, ve kterém je analyzován současný stav distribuce obědové stravy, na kterou se hlavní cíle práce soustředí. V praktické části jsou pak identifikovány rizika ve stravovacím provozu a také analyzován systém HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/57975
Date: 2025-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account