Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování
Show simple item record
| dc.contributor.advisor |
Tuček, David
|
|
| dc.contributor.author |
Schmidtová, Kateřina
|
|
| dc.date.accessioned |
2025-12-10T23:09:59Z |
|
| dc.date.available |
2025-12-10T23:09:59Z |
|
| dc.date.issued |
2025-02-10 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/57975
|
|
| dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá novým procesem distribuce obědové stravy v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně, a. s. Teoretická část diplomové práce definuje analýzu rizika a základní pojmy rizika. Popisuje propojení standardů ISO s riziky a jejich význam v řízení rizik. Představuje celkový přehled o systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) jaké jsou povinnosti spojené se zavedením tohoto systému a se související legislativou. V teoretické části je také popisováno spojení bezpečnosti potravin s analýzou rizik. Praktická část diplomové práce se zabývá představením a charakteristikou sledovaného podniku, ve kterém je analyzován současný stav distribuce obědové stravy, na kterou se hlavní cíle práce soustředí. V praktické části jsou pak identifikovány rizika ve stravovacím provozu a také analyzován systém HACCP. |
|
| dc.format |
81 |
|
| dc.language.iso |
cs |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Bez omezení |
|
| dc.subject |
riziko
|
cs |
| dc.subject |
HACCP
|
cs |
| dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
| dc.subject |
risk
|
en |
| dc.subject |
HACCP
|
en |
| dc.subject |
fodd safety
|
en |
| dc.title |
Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování |
|
| dc.title.alternative |
System of Risk Analysis and Determination of Critical Points in the Field of Hospital Catering |
|
| dc.type |
diplomová práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Kozák, Vratislav |
|
| dc.date.accepted |
2025-06-05 |
|
| dc.description.abstract-translated |
The theoretical part ofthe thesis defines risk analysis and basic conceptsof risk. It describes the connection of ISO standards with risks and their importance in risk management. It presents a general overview of the HACCP systém (Hazard analysis and Critical Control Point), what are the obligations associated with the implementation of this systém and with related legislation. The theoretical part also describes the connection of food safety with risk analysis. The practical part of the thesis deals with the introduction and characteristics of the monitored company, in which the current state of lunch meal distribution is analyzed, on which the main objectives of the work are focused. In the practical part, risk in catering operations are identified and i salso analyzed. |
|
| dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
| dc.thesis.degree-discipline |
- |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
| dc.thesis.degree-program |
Management ve zdravotnictví |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Management in Healthcare |
en |
| dc.identifier.stag |
70520
|
|
| dc.date.submitted |
2025-04-25 |
|
Files in this item
|
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account