Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování
Autor: Schmidtová, Kateřina
Vedoucí: Tuček, David
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá novým procesem distribuce obědové stravy v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně, a. s. Teoretická část diplomové práce definuje analýzu rizika a základní pojmy rizika. Popisuje propojení standardů ISO s riziky a jejich význam v řízení rizik. Představuje celkový přehled o systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) jaké jsou povinnosti spojené se zavedením tohoto systému a se související legislativou. V teoretické části je také popisováno spojení bezpečnosti potravin s analýzou rizik. Praktická část diplomové práce se zabývá představením a charakteristikou sledovaného podniku, ve kterém je analyzován současný stav distribuce obědové stravy, na kterou se hlavní cíle práce soustředí. V praktické části jsou pak identifikovány rizika ve stravovacím provozu a také analyzován systém HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/57975
Datum: 2025-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet