Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Systém analýzy rizik a stanovení kritických bodů v oblasti nemocničního stravování |
| Autor: |
Schmidtová, Kateřina
|
| Vedoucí: |
Tuček, David
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá novým procesem distribuce obědové stravy v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně, a. s. Teoretická část diplomové práce definuje analýzu rizika a základní pojmy rizika. Popisuje propojení standardů ISO s riziky a jejich význam v řízení rizik. Představuje celkový přehled o systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) jaké jsou povinnosti spojené se zavedením tohoto systému a se související legislativou. V teoretické části je také popisováno spojení bezpečnosti potravin s analýzou rizik. Praktická část diplomové práce se zabývá představením a charakteristikou sledovaného podniku, ve kterém je analyzován současný stav distribuce obědové stravy, na kterou se hlavní cíle práce soustředí. V praktické části jsou pak identifikovány rizika ve stravovacím provozu a také analyzován systém HACCP. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/57975
|
|
Datum:
|
2025-02-10 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
|
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet