Projekt prodeje platebních šeků a dárkových poukázek na zboží (prodej poukázek na nákup výrobků v prodejnách Baťa, a.s., v SR)

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt prodeje platebních šeků a dárkových poukázek na zboží (prodej poukázek na nákup výrobků v prodejnách Baťa, a.s., v SR)

Show full item record

No preview available
Title: Projekt prodeje platebních šeků a dárkových poukázek na zboží (prodej poukázek na nákup výrobků v prodejnách Baťa, a.s., v SR)
Author: Suchá, Lucia
Advisor: Kozák, Vratislav
Abstract: Diplomová práce je zaměřená na problematiku zavádění prodeje platebních poukázek společnosti Baťa, a.s., které jsou určené pro firmy a společnosti na Slovensku. První část obsahuje teoretické informace, kterých znalost je potřební při tvorbě takového typu projektu. Jelikož mezi hlavní možnosti využití platebních poukázek patří zejména motivace zaměstnanců, zabývá se analytická část i průzkumem v oblasti motivace zaměstnanců ve Slovenské republice. Jsou tady zdůrazněny nejčastější formy motivátorů. Tato analýza následně poukazuje na aktuální projektové příležitosti. Nosná část při mapovaní situace na trhu tvoří dotazníkový průzkum. Projektová část diplomové práce popisuje analýzu a rozdělení trhu na jednotlivé segmenty a možnosti využití poukázek pro jednotlivé zákaznické skupiny. Součástí projektu je i tvorba databázi potenciálních klentů, nákladová a riziková analýza, a taky návrhy na jejich oslovování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/607
Date: 2006-05-09
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 09.05.2036
Department: Ústav managementu
Discipline: Management a marketing
Grade for thesis and defense: A 3735


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
suchá_2006_dp.pdfBlocked 1.148Mb PDF View/Open
suchá_2006_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
suchá_2006_op.doc 56.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account