Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Author: Jedličková, Lenka
Advisor: Černíková, Michaela
Abstract: Předmětem této práce bylo studium vlivu doby skladování na mikrobiální jakost sýrových výrobků s lomem. Pro zajištění objektivních výsledků bylo sledováno široké spektrum mikroorganizmů. Výsledky mikrobiologického rozboru byly kvantitativně vyhodnoceny v pěti časových intervalech. Po šesti měsících skladování byl pozorován výrazný nárůst počtu mikroorganizmů. Pravděpodobnou příčinou byla sekundární kontaminace výrobku. Výsledky mikrobiologické analýzy byly doplněny posouzením senzorické jakosti výrobku na počátku skladování. Nejlépe byl hodnocen výrobek označený jako kontrola.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6436
Date: 2008-06-02
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2028
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7698


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jedličková_2008_bp.pdfBlocked 1.445Mb PDF View/Open
jedličková_2008_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
jedličková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account