Chemické složení ovoce

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení ovoce

Show full item record

No preview available
Title: Chemické složení ovoce
Author: Mléčková, Jana
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější ovocné dřeviny pěstované v podmínkách České republiky. Část práce byla pro srovnání zaměřena také na vybrané tropické ovoce, a to ananas, citrusy, avokádo, banánovník, mučenky a papáju. U popisovaných ovocných druhů je v práci zmíněna taxonomie, chemické složení a jeho změny v průběhu zrání plodů. Zdůrazněn je význam chemických látek v ovoci zhlediska lidské výživy a potravinářského zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6555
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: E 5396


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mléčková_2008_bp.pdfBlocked 1.787Mb PDF
mléčková_2008_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
mléčková_2008_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account