Informovanost dospívající mládeže o zásadách správné výživy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Informovanost dospívající mládeže o zásadách správné výživy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valentová, Markéta cs
dc.contributor.author Strachotová, Kateřina cs
dc.date.accessioned 2010-07-16T22:22:42Z
dc.date.available 2010-07-16T22:22:42Z
dc.date.issued 2008-05-28 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6790
dc.description.abstract Má bakalářská práce se zaměřuje na informovanost dospívající mládeže v oblasti správné výživy. Cílem mé práce je zjistit úroveň znalostí v oblasti výživy u žáků devátých tříd základních škol. Práce se skládá z teoretické a z praktické části. V teoretické části jsou podrobně zpracovány základní složky potravy, zásady správné výživy a pyramida zdravé výživy. Praktická část je zaměřena na výzkum. Jako výzkumnou metodu jsem použila dotazník. Pomocí zanalyzovaných výsledků jsem vyhodnotila cíle a hypotézy. cs
dc.format 89 s., 18 s. příloh cs
dc.format.extent 1919883 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject mládež cs
dc.subject výživa cs
dc.subject živiny cs
dc.subject pyramida zdravé výživy cs
dc.subject doporučení cs
dc.subject adolescents en
dc.subject nutrition en
dc.subject nutrients en
dc.subject food guide pyramid en
dc.subject advise en
dc.title Informovanost dospívající mládeže o zásadách správné výživy cs
dc.title.alternative Nutrition knowledge among adolescents en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Berčíková, Jana cs
dc.date.accepted 2008-06-18 cs
dc.description.abstract-translated My dissertation deals with nutrition knowledge among adolescents. The aim of this work is to find out the level of knowledge of pupils of primary schools of the ninth classes in the sphere of nutrition. The thesis consists of two parts: theoretical and practical. In theoretical part is detailed analysis of nutritions, the best nutrition advise and food guide pyramid. The practical part is focused on research. As a research method I used a guestionaire. On the base of analysed results I evaluated targets and hypothesis of dissertation. en
dc.description.department Ústav zdravotnických studií cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/103 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Všeobecná sestra cs
dc.thesis.degree-discipline General Nurse en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ošetřovatelství cs
dc.thesis.degree-program Health Care en
dc.identifier.stag 8154
dc.date.assigned 2008-01-31 cs
utb.result.grade C
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
strachotová_2008_bp.pdf 1.830Mb PDF View/Open
strachotová_2008_vp.doc 55Kb Microsoft Word View/Open
strachotová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account