Gastronomie a zdravý životní styl

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Gastronomie a zdravý životní styl

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomie a zdravý životní styl
Autor: Elfmark, Zdeněk
Vedoucí: Martiník, Karel
Abstrakt: Hlavním tématem této práce je pohled na zdravou výživu, její vliv na správnou funkci lidského organismu a jak do této oblasti zasahuje dnešní gastronomie. V práci je věnována pozornost hlavním složkám výživy, jejich ovlivňování lidského organismu na způsoby stravování, jak dnešní gastronomie bojuje s civilizačními onemocněními a věnuje se pozornost sestavování jídelních lístků a doporučeným výživovým dávkám.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7162
Datum: 2008-08-05
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7976


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
elfmark_2008_bp.pdfZablokované 3.319Mb PDF
elfmark_2008_vp.doc 90.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
elfmark_2008_op.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet