Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor
Author: Večeřa, Jaromír
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem mé diplomové práce bylo sledovat vliv kuchyňského zpracování na chemické slože-ní bramborových hlíz. Byly sledovány tyto varianty kulinářského zpracování: brambory vařené se slupkou a oloupané, vařené v páře, pečené a smažené ve formě hranolek. Výše jmenované úpravy byly provedeny a hodnoceny u tří odrůd brambor. Po jejich zpracování byly analyzovány na obsah sušiny, škrobu, dusíku, fosforu a bylo provedeno senzorické hodnocení bramborových hlíz vařených v páře.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7210
Date: 2008-05-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 8077


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
večeřa_2008_dp.pdf 1.325Mb PDF View/Open
večeřa_2008_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
večeřa_2008_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account