Chemické složení vybraných druhů ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Chemické složení vybraných druhů ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení vybraných druhů ovoce
Autor: Šupová, Martina
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá chemickým složením vybraných druhů ovoce. Jsou zde uvedeny základní nutriční a technologické parametry švestek. Vedle toho je charakterizováno chemické složení plodů méně rozšířených ovocných druhů, a to dřínu, muchovníku, josty a višně plstnaté.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7833
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 11973


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šupová_2009_dp.pdfZablokované 2.787Mb PDF
šupová_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šupová_2009_op.doc 51.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet