Chemické složení vybraných druhů ovoce

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení vybraných druhů ovoce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Šupová, Martina
dc.date.accessioned 2010-07-17T07:19:05Z
dc.date.available 2010-07-17T07:19:05Z
dc.date.issued 2009-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7833
dc.description.abstract Tato diplomová práce se zabývá chemickým složením vybraných druhů ovoce. Jsou zde uvedeny základní nutriční a technologické parametry švestek. Vedle toho je charakterizováno chemické složení plodů méně rozšířených ovocných druhů, a to dřínu, muchovníku, josty a višně plstnaté. cs
dc.format 67 s., 6 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2922484 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject švestky cs
dc.subject dřín cs
dc.subject muchovník cs
dc.subject josta cs
dc.subject višeň plstnatá cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject plums en
dc.subject cornalian cherry en
dc.subject saskatoon berry en
dc.subject jostaberry en
dc.subject nanking cherry en
dc.subject chemical composition en
dc.title Chemické složení vybraných druhů ovoce cs
dc.title.alternative Chemical composition of selected fruits en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2009-06-03
dc.description.abstract-translated The diploma thesis is focused on chemical composition of selected fruits. There are introduced basic nutritive and technological parameters of plums. Further it characterizes the chemical composition of the lesser-known sorts of fruit, namely cornalian cherry, saskatoon berry, jostaberry and nanking cherry. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 11973
dc.date.assigned 2009-02-17
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
šupová_2009_dp.pdfBlocked 2.787Mb PDF View/Open
šupová_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
šupová_2009_op.doc 51.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account