Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

Show full item record

No preview available
Title: Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Author: Blahová, Kateřina
Advisor: Bartošíková, Romana
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována analýza nebezpečí při zpracování masa ve školní jídelně Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť. Bakalářská práce si tak klade za cíl předložit názornou ukázku implementace systému HACCP ve školních jídelnách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8168
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12504


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
blahová_2009_bp.pdf 5.767Mb PDF View/Open
blahová_2009_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
blahová_2009_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account