Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Autor: Blahová, Kateřina
Vedoucí: Bartošíková, Romana
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována analýza nebezpečí při zpracování masa ve školní jídelně Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť. Bakalářská práce si tak klade za cíl předložit názornou ukázku implementace systému HACCP ve školních jídelnách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8168
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12504


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
blahová_2009_bp.pdf 5.767Mb PDF Zobrazit/otevřít
blahová_2009_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
blahová_2009_op.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet