Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace

Show full item record

No preview available
Title: Vlastnosti, výroba a praktické využití etanolu se zaměřením na potravinářské a farmaceutické aplikace
Author: Křížová, Markéta
Advisor: Kašpárková, Věra
Abstract: Tato bakalářská práce se věnuje etanolu, jeho fyzikálním a chemickým vlastnostem a soustřeďuje se především na jeho praktické využití. Práce je systematicky členěna na tři části. První část se zabývá přípravou a výrobou etanolu a jeho typickými chemickými reakcemi. Druhá část práce se věnuje použití etanolu v potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu i v průmyslu paliv. Poslední část práce se věnuje vlivu etanolu na lidský or-ganismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8172
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 13040


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křížová_2009_bp.pdf 1.136Mb PDF View/Open
křížová_2009_vp.doc 41.5Kb Microsoft Word View/Open
křížová_2009_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account