Fermentované mléčné výrobky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fermentované mléčné výrobky

Show full item record

No preview available
Title: Fermentované mléčné výrobky
Author: Veselá, Jitka
Advisor: Buňka, František
Abstract: Teoretická část bakalářské práce popisuje technologii výroby fermentovaných mléčných výrobků, jejich charakteristiku, druhy a vlastnosti. Zabývá se bakteriemi mléčného kysání, které jsou významné z hlediska výroby fermentovaných mléčných výrobků. Praktická část bakalářské práce se věnuje průzkumu sortimentu fermentovaných mléčných výrobků v rámci České republiky a screening zahraničních produktů na trhu v Brně a okolí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8203
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12999


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
veselá_2009_bp.pdf 1.941Mb PDF View/Open
veselá_2009_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
veselá_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account