Fermentované mléčné výrobky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fermentované mléčné výrobky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Veselá, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-17T10:28:08Z
dc.date.available 2010-07-17T10:28:08Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8203
dc.description.abstract Teoretická část bakalářské práce popisuje technologii výroby fermentovaných mléčných výrobků, jejich charakteristiku, druhy a vlastnosti. Zabývá se bakteriemi mléčného kysání, které jsou významné z hlediska výroby fermentovaných mléčných výrobků. Praktická část bakalářské práce se věnuje průzkumu sortimentu fermentovaných mléčných výrobků v rámci České republiky a screening zahraničních produktů na trhu v Brně a okolí. cs
dc.format 85 s. cs
dc.format.extent 2036112 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Bakterie mléčného kysání cs
dc.subject mléčná fermentace cs
dc.subject fermentované mléčné výrobky cs
dc.subject Lactic acid bacteria en
dc.subject lactic acid fermentation en
dc.subject fermented milk products en
dc.title Fermentované mléčné výrobky cs
dc.title.alternative Fermented milk products en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2009-06-16
dc.description.abstract-translated The theoretical part of this bachelor thesis describes the production technology of fermented milk products, their characteristics, types and properties. It deals with lactic acid bacteria that are significant to the production of fermented milk products. Experimental part is dedicated to exploring the range fermented milk products in the Czech Republic and the screening of foreign products on the market in Brno and its surroundings. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12999
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
veselá_2009_bp.pdf 1.941Mb PDF View/Open
veselá_2009_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
veselá_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account