Jod v potravinách

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Jod v potravinách

Show full item record

No preview available
Title: Jod v potravinách
Author: Bartošová, Jana
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Práce je zaměřena na analýzu distribuce jodu v přírodě, v potravinových řetězcích, na transport jodu do lidského těla a na možnosti identifikace jodu v potravinových a biologických vzorcích. Z analýzy vyplývá, že přísun jodu do lidského organismu není optimální a vyžaduje další řešení ve formě obohacování potravin jodem. Rovněž bylo zjištěno, že základní identifikační metody stanovení jodu se dynamicky rozvíjejí, a to jak na kvalitativní, tak i na kvantitativní úrovni.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8360
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12774


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bartošová_2009_bp.pdfBlocked 679.6Kb PDF
bartošová_2009_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
bartošová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account