Jod v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Jod v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Jod v potravinách
Autor: Bartošová, Jana
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Práce je zaměřena na analýzu distribuce jodu v přírodě, v potravinových řetězcích, na transport jodu do lidského těla a na možnosti identifikace jodu v potravinových a biologických vzorcích. Z analýzy vyplývá, že přísun jodu do lidského organismu není optimální a vyžaduje další řešení ve formě obohacování potravin jodem. Rovněž bylo zjištěno, že základní identifikační metody stanovení jodu se dynamicky rozvíjejí, a to jak na kvalitativní, tak i na kvantitativní úrovni.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8360
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12774


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bartošová_2009_bp.pdfZablokované 679.6Kb PDF
bartošová_2009_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bartošová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet