Gastronomie a ovoce

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Gastronomie a ovoce

Show full item record

No preview available
Title: Gastronomie a ovoce
Author: Matušková, Věra
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Bakalářská práce se zabývá použitím ovoce v gastronomii. Kromě obecné charakteristiky ovoce a jeho chemického složení jsou zmíněny i moderní přístupy k využití ovoce. K nim v současné době patří zejména metoda carvingu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8447
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12991


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
matušková_2009_bp.pdfBlocked 4.277Mb PDF
matušková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
matušková_2009_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account