Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu

Show full item record

No preview available
Title: Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
Author: Vlach, Milan
Advisor: Chovancová, Miloslava
Abstract: Práce se zabývá úlohou gastronomických zařízení při podpoře cestovním ruchu. Analyzo-vána je turistická destinace Svatého Kopečku u Olomouce. V první části práce jsou nastí-něna teoretická východiska k řešení daného problému, druhá část práce sleduje stav nabíd-ky regionální kuchyně zkoumaných provozoven popř. jiné činnosti, které cestovní ruch podporují. Výzkumná část analyzuje lokalitu pomocí analýzy SWOT, zabývá se postojem provozovatelů k tradiční krajové gastronomii a na vzorku hostů zkoumá postoje k případné nabídce "Hanácké regionální kuchyně". V závěru práce jsou diskutovány výsledky prů-zkumu a jsou vyslovena doporučení, která by měla vést k podpoře cestovního ruchu ve zkoumané destinaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8463
Date: 2009-05-22
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: A 11611


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vlach_2009_bp.pdfBlocked 1.103Mb PDF
vlach_2009_vp.doc 55Kb Microsoft Word View/Open
vlach_2009_op.doc 45Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account