Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Vlach, Milan
dc.date.accessioned 2010-07-17T12:49:58Z
dc.date.available 2010-07-17T12:49:58Z
dc.date.issued 2009-05-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8463
dc.description.abstract Práce se zabývá úlohou gastronomických zařízení při podpoře cestovním ruchu. Analyzo-vána je turistická destinace Svatého Kopečku u Olomouce. V první části práce jsou nastí-něna teoretická východiska k řešení daného problému, druhá část práce sleduje stav nabíd-ky regionální kuchyně zkoumaných provozoven popř. jiné činnosti, které cestovní ruch podporují. Výzkumná část analyzuje lokalitu pomocí analýzy SWOT, zabývá se postojem provozovatelů k tradiční krajové gastronomii a na vzorku hostů zkoumá postoje k případné nabídce "Hanácké regionální kuchyně". V závěru práce jsou diskutovány výsledky prů-zkumu a jsou vyslovena doporučení, která by měla vést k podpoře cestovního ruchu ve zkoumané destinaci. cs
dc.format 54 s., 7 s. příloh cs
dc.format.extent 1156671 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject cestovní ruch cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject provozovatel cs
dc.subject host cs
dc.subject komunikace cs
dc.subject regionální hanácká kuchyně cs
dc.subject mezinárodní kuchyně cs
dc.subject jídelní lístek cs
dc.subject turista cs
dc.subject tourism en
dc.subject gastronomy en
dc.subject catiring facility en
dc.subject facility holder en
dc.subject client en
dc.subject communication en
dc.subject regional cuisine of Hana en
dc.subject international cuisine en
dc.subject menu card en
dc.subject tourist en
dc.title Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu cs
dc.title.alternative Regional traditional gastronomy promoting tourism development en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Karlík, Tomáš
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated This work is about the role of catering facilities in promoting of tourism. The touristic destination of Svaty Kopecek u Olomouce is being analysed. Some theoretic solutions concerning this problem are outlined in the first part, quality of regional cuisine in these facilities or the activity aiming to promote tourism is being described in the second part. The locality is being analysed by means of SWOT analasis in the researching part. Facility holders were asked about their attitude to the regional gastronomy and some clients were asked about a possible offer - Regional cuisine of Hana. Results of this research and recommendation for promoting tourism developmnet in concerned distination are being discussed in the ending procedure. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 11611
dc.date.assigned 2009-03-16
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vlach_2009_bp.pdfBlocked 1.103Mb PDF View/Open
vlach_2009_vp.doc 55Kb Microsoft Word View/Open
vlach_2009_op.doc 45Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account