Stanovení vitamínů B v sýrech

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vitamínů B v sýrech

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitamínů B v sýrech
Author: Kratinová, Gabriela
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení vitamínů B-komplexu v mléčných výrobcích, převážně v sýrech. Teoretická část se věnuje popisu vitamínů B-komplexu, složením mléka a rozdělením sýrů. V praktické části byly stanoveny některé z vitamínů B-komplexu ve vy-braných druzích sýrů, např. Eidam, Ementál, Niva, Jadel a Bystřický tvaroh. Pro analýzu byla vybrána metoda HPLC s UV/VIS detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8667
Date: 2009-05-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 12823


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kratinová_2009_dp.pdf 1.403Mb PDF View/Open
kratinová_2009_vp.doc 30Kb Microsoft Word View/Open
kratinová_2009_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account