Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Zatloukal, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-07-17T16:50:12Z
dc.date.available 2010-07-17T16:50:12Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8950
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému řízení kvality, bezpečnosti a zdravotní nezávad-nosti při výrobě emulzních likérů ve firmě Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. Teoretická část obsahuje historii, rozdělení a technologii výroby lihovin. V analytické části práce je představena společnost Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. a dále jsou podrobně rozebrány kritické kontrolní a kritické body v systému řízení bezpečnosti potravin HACCP. Systém HACCP má Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov a.s. zavedeno od 1.6.2001 za tu dobu došlo ke zlepšení kvality výrobku a zároveň se výrazně snížil počet reklamací. cs
dc.format 57 s.,7 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 2351771 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Emulzní likér cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject kritické kontrolní body cs
dc.subject rozdělení lihovin cs
dc.subject Emulsive liqueurs en
dc.subject HACCP en
dc.subject critical control points en
dc.subject parting of spirits production en
dc.title Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s. cs
dc.title.alternative Quality and Safety Management System of PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mráčková, Eva
dc.date.accepted 2009-06-11
dc.description.abstract-translated The bachelor theses is focused on analysis quality system, safety factor and health factor by pro-duction emulsive liqueurs in Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov Inc. Company. Desk study includes history, technology and the parting of spirits production. In analytical part of this study is introduced company - Palírna u Zeleného sromu- Starorežná Prostějov Inc. Further there are analysed critical control points of food safety management system HACCP. HACCP has been launched in company Palírna u Zeleného stromu - Starorežná Prostějov since 1.6.2001. Within this period has been improved quality and also amount of claims has been decrea-sed. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7829
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
zatloukal_2009_bp.pdfBlocked 2.242Mb PDF View/Open
zatloukal_2009_vp.doc 40Kb Microsoft Word View/Open
zatloukal_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account