Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
Autor: Lenfeldová, Milada
Vedoucí: Kolomazník, Karel
Abstrakt: Vzhledem k přebytku potravinářských produktů obsahujících škrob se hledá uplatnění mimo potravinářskou oblast. Amarantová mouka obsahuje kolem 15.% bílkoviny, která může být například potenciálním sorbentem volného formaldehydu, který je obsažen ve výrobcích dřevařského průmyslu. Úkolem diplomové práce je připravit různé druhy hydrolyzovaných bílkovin z amarantové mouky a jejich testování reaktivity se zbytkovým formaldehydem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/896
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2280


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lenfeldová_2006_dp.pdf 602.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
lenfeldová_2006_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
lenfeldová_2006_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet