Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Show full item record

No preview available
Title: Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí
Author: Bártek, Josef
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: V této bakalářské práci se zabývám systémy bezpečnosti potravin používanými v našich pekárnách. Jako výchozí a stěžejní je v dnešní výrobní praxi používaný systém HACCP. Tato práce popisuje jeho právní zakotvení a formulaci výchozích předpokladů a cílů tohoto systému bezpečnosti. V praktické části se zabývá zpracováním návrhu systému pro nově vybudovaný pekařský provoz pro jednu skupinu výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9031
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12975


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bártek_2009_bp.pdf 985.4Kb PDF View/Open
bártek_2009_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
bártek_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account