Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Bártek, Josef
dc.date.accessioned 2010-07-17T17:23:35Z
dc.date.available 2010-07-17T17:23:35Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9031
dc.description.abstract V této bakalářské práci se zabývám systémy bezpečnosti potravin používanými v našich pekárnách. Jako výchozí a stěžejní je v dnešní výrobní praxi používaný systém HACCP. Tato práce popisuje jeho právní zakotvení a formulaci výchozích předpokladů a cílů tohoto systému bezpečnosti. V praktické části se zabývá zpracováním návrhu systému pro nově vybudovaný pekařský provoz pro jednu skupinu výrobků. cs
dc.format 61 cs
dc.format.extent 1009150 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject SZPI cs
dc.subject CCP cs
dc.subject CP cs
dc.subject SVP cs
dc.subject SHP cs
dc.subject nařízení cs
dc.subject zákon cs
dc.subject vyhláška cs
dc.subject HACCP en
dc.subject CCP en
dc.subject CP en
dc.subject GMP en
dc.subject GHP en
dc.subject regulation en
dc.subject lan en
dc.subject decree en
dc.title Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí cs
dc.title.alternative Systems HACCP in bakeries and processing analyses danger en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2009-06-15
dc.description.abstract-translated This bachelor work deals with safety food systems used in our bakeries. The system HACCP is used as the initial and fundamental one in today's production. In this work I describe its legal entrenchment and the formulation of pre-conditions and aims of this safe-ty system. In the pactical part, I work out a proposal of a system for a recently built bakery set for one group of products. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12975
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
bártek_2009_bp.pdf 985.4Kb PDF View/Open
bártek_2009_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
bártek_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account