Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí
Autor: Bártek, Josef
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: V této bakalářské práci se zabývám systémy bezpečnosti potravin používanými v našich pekárnách. Jako výchozí a stěžejní je v dnešní výrobní praxi používaný systém HACCP. Tato práce popisuje jeho právní zakotvení a formulaci výchozích předpokladů a cílů tohoto systému bezpečnosti. V praktické části se zabývá zpracováním návrhu systému pro nově vybudovaný pekařský provoz pro jednu skupinu výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9031
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12975


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bártek_2009_bp.pdf 985.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
bártek_2009_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bártek_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet